Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

e-Panel in e-KPI za poslovno uspešnost uporabnikov IBM Lotus
03. 10. 2013 10:14:04

Genisovi inovativni informacijski rešitvi e-Panel za spremljanje uspešnosti pri projektnem vodenju in e-KPI za spremljanje uspešnosti v različnih delovnih postopkih izboljšujeta vodenje v podjetjih, finančnih ustanovah in v javni upravi.

KRANJ, 3. 10. 2013 – Podjetje Genis, vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje podjetij in javne uprave, je poslalo na trg dve novi informacijski rešitvi za spremljanje uspešnosti v delovnih postopkih in poslovnih procesih. Rešitev e-Panel je namenjena poenostavitvi obvladovanja uspešnosti v projektnih organizacijah, druga rešitev, e-KPI, pa omogoča vzpostavitev ključnih kazalnikov uspešnosti v različnih procesih, kot so razvoj novih izdelkov, obvladovanje kakovosti ter spremljanje prodaje, nabave ter izvajanja delovnih nalog. Ena glavnih prednosti Genisovih novosti je cenovna ugodnost in hitra uvedba, brez investicij v nove tehnologije za poslovno poročanje in zahtevnih integracijskih projektov.

Genis je s ponudbo e-Panela in e-KPI potrdil, da ostaja v vrhu razvoja informacijskih rešitev za okolje IBM Lotus, ki ga danes za podporo delovnim postopkom na različnih segmentih poslovanja še vedno uporablja velik del slovenskih velikih podjetij, finančnih ustanov in javne uprave. »Novi rešitvi predvsem izboljšujeta vodenje, saj omogočata enostaven pregled nad ključnimi parametri uspešnosti ter hitro ugotavljanje vzrokov v primeru odstopanj, prek vrtanja v globino,« je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa.
Z uvedbo e-Panela in e-KPI organizacije lažje uvedejo ciljno vodenje, ki se je v zadnjih letih izkazalo za enega najbolj uspešnih vodstvenih pristopov. »Obe rešitvi je možno prilagoditi različnim vodstvenim in operativnim ravnem, kar omogoča lažji nadzor nad uresničevanjem strategije in z njo povezanih ciljev, ki so postavljeni za vsako raven posebej,« je še pojasnil Štefančič.

V Genisu so pri razvoju e-Panela in e-KPI uporabili vse najnovejše tehnologije in lastne programske rešitve za obdelavo in vizualizacijo podatkov v okolju IBM Lotus, kar uporabnikom zagotavlja prilagoditve glede aplikativnih in poslovnih zahtev, vključno s stalnim mobilnim dostopom. Vodstvenim zaposlenim so tako omogočili spremljanje vseh ključnih parametrov v realnem času, na njihovi priljubljeni mobilni napravi, od iPada do tablic z Androidom.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke