Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Panel
Prednosti
Zmožnosti
Več informacij

 Splošni pogoji
 Predstavitev e-Panel
Stalno razpoložljiva informacija o stanju projektov
Zagotovite svoji organizaciji hiter odziv na dinamične tržne razmere, nove tehnologije in spreminjajoče se zakonske okvire. Usmerite svoje moči v razvoj in kakovost poslovanja za doseganje čim večje prilagodljivosti in učinkovitosti celotnega podjetja. Rešitev e-Panél vnaša v vaše poslovanje ključne izboljšave, s katerimi si okrepite svoje razvojne sposobnosti za dolgoročno uspešno udejstvovanje na globaliziranem tržišču.


1. PREDNOST: Povečevanje prilagodljivosti in zmanjševanje tveganj


Zagotovite si sposobnost hitrega usvajanja novih tehnologij in metodologij ter vključevanja zahtev kupcev pri razvoju. Istočasno pohitrite razvojne čase ter skrajšajte življenjske cikle vaših izdelkov ali storitev. Zmanjšajte poslovna tveganja s pregledom nad izvajanjem projektov ter hitrim usklajevanjem obstoječih poslovnih postopkov z novimi uredbami na področju gospodarske zakonodaje.


2. PREDNOST: Izboljšave vodenja in storilnosti zaposlenih


Projektni pristopi učinkovito podpirajo decentralizacijo vodenja ter poenostavijo delegiranje nalog. Transparenten pregled nad vsemi projekti olajša upravljanje s poslovnimi, kadrovskimi in tehnološkimi viri. Poenostavite načrtovanje ključnih virov za usklajeno izvajanje celotnega projektnega portfelja. Zagotovite maksimalen učinek vseh dejavnikov v vaši vrednostni in intelektualni verigi.


3. PREDNOST: Pot do inovacij in učeče se organizacije


e-Panél z inovativnimi zmožnostmi za komunikacijo in obveščanje članov projektnih timov ter dostopom do popolne zbirke projektne dokumentacije povečuje prispevek vseh udeleženih v projektu in utrjuje skupinsko delo. Z dostopom do znanj, ki se nahajajo v podrobno strukturirani projektni dokumentaciji in postopkih, zagotovite osnovo za ustvarjanje inovacij in oblikovanje učeče se organizacije. Delovanje projektnih skupin usmerite k izpolnjevanju zastavljenih ciljev in problemskemu reševanju projektnih nalog.
 
Mobilno poslovanje
iBankir
iProdajalec
iVzdrževalec
Sporočila za javnost
e-Panel in e-KPI za poslovno uspešnost uporabnikov IBM Lotus
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke