Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje
domov >  Aktualno >  Novice

Mobilno poslovanje narekuje inovacije v poslovnih procesih in pri uporabi tehnologij.
06. 06. 2013 07:59:22

Podjetji CREApro in Genis sta na gospodarski Zbornici Slovenije pripravili poslovno srečanje z naslovom „Zmagovalna pot – optimizacija procesa prodaje in dela prodajalcev na terenu.“ Srečanja so se udeležili direktorji in vodje prodaje iz velikih in srednjih podjetij s področja malo- in veleprodaje ter distribucije storitev.

Na srečanju so strokovnjaki podjetij CREAplus in Genis predstavili pristope k inovacijam in optimizaciji prodajnega procesa. V tem procesu postaja izvedba mobilnega poslovanje eden od gradnikov konkurenčne prednosti, predvsem v smislu kakovosti dela s kupci, zagotavljanja točnih in pravočasnih informacij, poenostavitve administrativnega dela, znižanja stroškov ter zmanjšanja izgub zaradi napak v procesu.

Poleg vodstvenih in organizacijskih vsebin je bila na srečanju predstavljena tudi mobilna informacijska rešitev za vodenje in izvajanje prodaje na terenu iProdajalec. Ta rešitev je prilagojena uporabi na široki paleti tabličnih računalnikov, ki uporabljajo operacijske sisteme iOS in Android.. Prednost iProdajalca je, da ga je možno v zelo hitrem času prilagoditi s posebnostmi prodajnega procesa v posameznem podjetju in je zato primeren za uporabo pri prodaji praktično vseh vrst izdelkov in storitev.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke