Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

E-poslovanje v prodaji
17. 10. 2013 11:50:22

Novi Genisovi informacijski rešitvi e-Ponudbe in e-Izdani računi podjetjem omogočata razširitev elektronskega poslovanja še na poslovanje s kupci.

KRANJ, 17. 10. 2013 – Zniževanje stroškov, izboljšanje vodenja ter povečanje kakovosti postopkov pospešuje širitev e-poslovanja v vse poslovne procese. Genis je podjetjem omogočil, da koristi e-poslovanja prenesejo še v prodajni proces in tako svojim kupcem omogočijo cenejše in enostavnejše poslovanje. Novi informacijski rešitvi e-Ponudbe ter e-Izdani računi vzpostavljata nadzorovano in pregledno brezpapirno poslovanje s kupci, ki je usklajeno tudi z zahtevami davčne zakonodaje. Obe rešitvi sta na voljo bodisi kot samostojni aplikaciji, bodisi kot programska modula v sklopu celovitega sistema za e-poslovanje e-GenDoc.

»Z novima rešitvama za prodajni proces v Genisu podjetjem omogočamo, da z elektronskim poslovanjem podprejo praktično celotno poslovanje. Pravnih ovir za elektronsko poslovanje namreč že davno ni več, zaupanje uporabnikov pa je iz dneva v dan večje,« je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa.

Informacijska rešitev e-Ponudbe vzpostavlja osrednjo rešitev za shranjevanje, potrjevanje, distribucijo in sledenje prodajnim ponudbam. Prek elektronskega obvladovanja ponudb podjetja dosežejo pregled nad delom prodaje, hkrati pa poenostavijo načrtovanje prihodka in finančnega toka. Pomembno je tudi to, da imajo zaposleni na voljo elektronski arhiv ponudb, ki jim predstavlja pomembno zbirko znanja in informacij za odločanje pri tekočem delu s kupci.

e-Izdani Računi so namenjeni elektronski obravnavi in pošiljanju izdanih računov. Celoten proces od zajema izdanih računov, pregledovanja, potrjevanja in zavračanja do izdaje se izvaja elektronsko, vključno z elektronsko distribucijo. Rešitev se povezuje z obračunskim sistemom podjetja, kar zmanjšuje napake v procesu izdaje računov in kupcu omogoča obravnavo prejetega računa še isti dan, ko je izdan. Poleg tega podpira tudi izdajanje papirnih računov, s čimer podjetjem zagotavlja enoten proces izdaje računov, hkrati pa obliko izdanih računov lahko prilagodijo željam kupcev.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke