Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Aktualno
Vsi
Dogodki
Sporočila za javnost
Novice
Clanki
Izkušnje

iProdajalec za novo poglavje poslovanja
30. 11. 2012 08:43:04

Genis je predstavil novo prilagodljivo informacijsko rešitev za mobilno prodajo izdelkov in storitev.

KRANJ, 30. 11. 2012 – Mobilno poslovanje prinaša vrsto izboljšav poslovnih procesov ter dejavnosti zaposlenih, ki se izvajajo izven službenih prostorov. Podjetje Genis, vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje velikih podjetij in javnih ustanov, je izdelal inovativno mobilno informacijsko rešitev iProdajalec. Ta je namenjena izvajanju različnih postopkov, ki se vršijo pri mobilni prodaji izdelkov in storitev ter pri poslovanju med podjetji. Za celovito obvladovanje prodajnega procesa in optimizaciji trženja je iProdajalec že povezan s sistemom za upravljanje odnosov s strankami Microsoft Dynamic CRM.

Genis z iProdajalcem uresničuje nove zahteve glede mobilnega poslovanja. Gre za na napredno izvedbo prodajnega procesa na mobilnih napravah, kot sta iPad in iPhone, ki je tesno povezan z zalednim sistemom in omogoča delo tudi v načinu brez internetne povezave. Prednost iProdajalca je, da ga je možno v zelo hitrem času prilagoditi s posebnostmi prodajnega procesa v posameznem podjetju in je zato primeren za uporabo pri prodaji praktično vseh vrst izdelkov in storitev.

„Z iProdajalcem imajo prodajni oddelki na voljo sodobno orodje, ki jim poenostavi vsakodnevno operativno delo po drugi strani pa vodjem prodaje zagotavlja učinkovit pregled nad delovanjem prodajnega tima,“ je povedal Janko Štefančič, direktor podjetja Genis.

Kot je še dejal Janko Štefančič, se je Genis v preteklosti izkazal kot pionir elektronskega poslovanja v Sloveniji, v zadnjem času pa podjetje to vlogo uspešno prenaša tudi na ponudbo informacijskih rešitev za mobilno poslovanje. Podjetje je na svoji inovativni mobilni arhitekturi ponudilo že več mobilnih rešitev, na primer za prodajo v finančnem sektorju, kjer so skupaj s podjetjem CREApro izdelali rešitev iBankir, ter za podporo pri terenskem delu vzdrževalnih ekip iVzdrževalec. Na tem ogrodju je narejena tudi informacijska rešitev za mobilno delo policistov iPolicist, za katero je Genis letos prejel srebrno priznanje za inovativnost.

iProdajalec prodajnemu osebju omogoča pripravo in vodenje prodajnih sestankov, zajem podatkov pri stranki, ter kreiranje in obdelavo prodajne dokumentacije. Prodajnemu osebju zagotavlja točne podatke izdelkih oziroma storitvah ter o tekočih prodajnih akcijah Neposredna povezava z zalednimi sistemi odpravlja potrebo po večkratnem vnašanju podatkov in izboljša komunikacijo med prodajo, proizvodnjo in logistiko. S tem se zmanjša število napak že pri zajemu podatkov na točki prodaje in nato pri prenašanju prodajnih informacij v zaledne sisteme. Za povezano vodenje prodajnih in trženjskih aktivnosti so v Genisu že izvedli povezavo iProdajalca s sistemom Microsoft Dynamics CRM, v načrtu pa imajo še povezavo s priljubljenimi spletnimi storitvami za upravljanje odnosov s strankami Intrix CRM ter Salesforce.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke