Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Poslovanje Informacijske rešitve
Dokumentni sistem e-GenDoc
e-Pisarna®
e-Procesi
e-Računi®
i-Računi®
e-Naročila
e-Pogodbe
e-Posli
e-Invest
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
Celovit dokumentni sistem za vsa področja poslovanja.
Z najboljšimi praksami pri obvladovanju poslovne korespondence omogočite zaposlenim odgovorno in kakovostno delo, ki je v skladu z njihovimi vlogami v organizaciji. e-Pisarna® poenostavi in pohitri administrativna opravila v vložišču.
Končno učinkovita administracija: najbolj enostavna rešitev za digitalizacijo postopkov priprave, obravnave in odobravanja dokumentov.
e-Računi® je inovativna rešitev za obvladovanje nabavnih procesov in finančnih tokov. Informacijska rešitev e-Računi® poleg obvladovanja elektronskih računov omogoča tudi vodenje vse povezane dokumentacije, kot so naročilnice in pogodbe.
Informacijska rešitev za izdajanje elektronskih računov po standardu e-Slog. Možnost pošiljanja eRačuna preko elektronske pošte ali v UJPnet za proračunske uporabnike.
e-Naročila podjetjem poenostavijo in pocenijo interno naročanje ter zagotovijo pregledno poslovanje z dobavitelji glede na pogodbene odnose in poslovna pravila.
Informacijska rešitev e-Pogodbe je zmogljiv dokumentni sistem, ki je namenjen obvladovanju celotne pogodbene dokumentacije na podoročju poslovanja z dobavitelji oziroma izvajalci.
Osrednje obvladovanje dokumentacije, aktivnosti in poslov pri projektni prodaji - ker prodajna uspešnost ni odvisna samo od števila pridobljenih poslov, ampak tudi od razlike v ceni, ki jo podjetje ustvari pri posameznem poslu.
Vodenje plana in realizacije investicij in proračunov za učinkovito obvladovanje stroškov in ukrepanje.
Informacijska rešitev e-Seje / e-Sestanki zagotavlja varno in pregledno pripravljanje, izvajanje in dokumentiranje sej uprave / sestankov.
e-OrgDok je inovativna rešitev za obvladovanje poslovnih vsebin. Zagotovite si zmogljivo in zanesljivo informacijsko rešitev za obvladovanje elektronskih vsebin in dokumentnih tokov. Dodajte vrednost znanju v organizaciji in ga oplemenitite z novimi idejami, ki so plod učinkovitega vodenja in tesnega sodelovanja med oddelki.
Informacijska rešitev e-Ukrepi je namenjena obvladovanju celotnega procesa vodenja korektivnih ukrepov ter prispeva k boljšim in hitrejšim rešitvam problemov pri poslovanju.
Informacijska rešitev e-Potni nalogi poveča preglednost službenih poti in zniža stroške vodenja, obračunavanja ter knjiženja potnih nalogov.
e-TehDok® omogoča izboljšanje prenašanja tehnološkega znanja in standardizacijo postopkov. Podjetjem zagotavlja učinkovito uporabo informacij in dokumentacije za prodajni in proizvodni program, tehnologije ter tehnična sredstva.
Rešitev e-Panél je spletna aplikacija namenjena spremljanju in nadzoru projektov.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke