Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
e-Ukrepi
Prednosti
Zmožnosti
Osnove delovanja
Tehnične zahteve
Več informacij
Vodenje korektivnih ukrepov
Informacijska rešitev e-Ukrepi je namenjena obvladovanju celotnega procesa vodenja korektivnih ukrepov ter prispeva k boljšim in hitrejšim rešitvam problemov pri poslovanju.

Učinkovito ukrepanje

e-Ukrepi izboljšajo odzivnost s hitrejšim zajemom in odpravljanjem poslovnih problemov. Rešitev učinkovito podpira skupinsko delo pri načrtovanju in izvajanju ukrepov. Zagotavlja pregled nad vsemi aktivnostmi, ki se izvajajo z namenom odpravljanja napak in anomalij na različnih področjih poslovanja, od internih procesov, zagotavljanja storitev in proizvodnje izdelkov do poslovanja s kupci in dobavitelji.


Celovito reševanje problemov

Podjetja z e-Ukrepi podprejo reševanje problemov, ki se odkrijejo ali opredelijo ob različnih priložnostih (reklamacije, revizije, presoje, poslovno načrtovanje, kontroling, seje uprave, oddelčni sestanki …). Rešitev podpira podjetja pri uresničevanju strategij in izvajanju stalnih izboljšav, razvoja vitkega poslovanja ter pri izpolnjevanju zahtev poslovnih standardov (ISO 9001/14001/18001/27001 …).  


Izboljšanje vodenja

Cilj e-Ukrepov je hkratno izboljšanje kakovosti vodenja, krepitev sodelovanja ter povečanje odgovornosti. Z njim je možno podpreti različne metodologije in pristope, vključno z 8d, PDCA, SDCA in DMAIC. Rešitev je možno vključiti v vodstvene procese na vseh ravneh, od upravnih odborov, nadzornih svetov in direktorskih kolegijev, do vodenja posameznih oddelkov in vsakodnevnih dejavnosti.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke