Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
Microsoft Certified Partner
Kadri
Microsoft Certified Partner
Podjetje Genis, ki je v zadnjih treh letih potrdilo visoko usposobljenost na področju razvoja in vpeljave rešitev na tehnologijah Microsoft Office SharePoint Server, je svoje znanje in uspešne projekte kronalo s pridobitvijo statusa Microsoft Silver Partner.

V Genisu so Microsoftov partnerski certifikat prejeli na osnovi uspešnega preverjanja zaposlenih za razvoj in implementacijo informacijskih rešitev na tehnologijah Microsoft ter več uspešnih projektov izdelave in vpeljave aplikacij za elektronsko poslovanje na platformi Microsoft Office SharePoint Server.

„Ponosni smo, da lahko našo vrhunsko usposobljenost na področju obvladovanja Microsoftovih tehnologij potrdimo tudi s partnerskim certifikatom. V Genisu smo v zadnjih letih naredili ogromno  za uporabnike Microsoftovih poslovnih tehnologij, saj smo na platformo MOSS prenesli večino naših preizkušenih aplikacij za elektronsko poslovanje,“ je povedal Janko Štefančič, tehnični direktor Genisa.

Genis je v zadnjem letu dokončal prenos svojih paradnih informacijskih rešitev na platformo Microsoft Sharepoint, kot so e-Pisarna, e-Računi, e-Pogodbe, e-Seje in druge. „Podjetjem, ki se zanimajo za Genisove dobre prakse elektronskega poslovanja na platformi MOSS, omogočamo tudi izgradnjo poslovnega portala, s katerim zaposlenim zagotovijo prilagojeno delovno okolje,“ je še povedal Štefančič. V ta namen je podjetje že pridobilo ustrezna znanja na področju postavitve Microsoftovih strežnikov in storitev za elektronsko poslovanje, na primer Windows Server, Microsoft Sharepoint, SQL Server, Exchange Server in BizTalk Server ter aktivnega imenika.

V zadnjem letu je Genis pridobil dve novi srebrni kompetenci na področju:

- Portals and Collaboration
in
- Software Development.
Informacijske rešitve
e-Naročila
e-Pisarna®
e-Računi®
e-TehDok®
e-OrgDok
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke