Domača stran podjetja Genis d.o.o.
  Domov e-Poslovanje Mobilno poslovanje e-Uprava Storitve Tehnologije Aktualno O podjetju
O podjetju
O nas
Osnovni podatki
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Zaposlovanje
Kontakt
Prijava na Genis novičnik
Usmerjeni v izboljšave poslovanja
Ustanovitev podjetja Genis je sledila želji, da bi podjetjem pomagali pri prenavljanju poslovanja s storitvami reinženiringa informacijskih sistemov ter uvajanjem avtomatizacije skupinskega dela in delovnih postopkov. Naše osnovno poslanstvo je tako poslovnim partnerjem omogočiti izboljšanje poslovanja z uvedbo najboljših praks poslovanja v sodobnih organizacijah, s prenovo poslovnih procesov ter z učinkovito uporabo informacijskih tehnologij.

Po 21 letih uspešnih informacijskih projektov v najbolj eminentnih slovenskih podjetjih in državni upravi se zavedamo, da je pred nami še veliko pomembnih izzivov in projektov. Spoznali smo, da je pomembno predvsem slediti ciljem poslovanja in v tem smislu prenavljati poslovanje z uvajanjem vseh prednosti informacijskih tehnologij. Zato smo bolj kot kdajkoli prej usmerjeni v kakovostne rezultate, pri katerih sledimo standardnim postopkom izvedbe informacijskih rešitev, od ideje, preko vseh razvojnih faz, do uvedbe novega načina izvajanja postopkov.

Danes naša vizija sledi trendom globalne ekonomije. Pri svojem delu bomo vzpodbujali inovativnost kot glavno gibalo razvoja ter izboljševali postopke z integracijo procesov, podatkov in spletnih storitev. Organizacijam in skupnostim želimo omogočiti uporabo enostavnih in standardnih informacijskih storitev. Istočasno preusmerjamo pogled od učinkovitosti posameznika na učinkovitost celotne organizacije.

Stane Štefančič, prokurist podjetja Genis d.o.o.
 
Informacijske rešitve
e-Pisarna®
Prilagodljivo upravljanje delovnih tokov
e-Računi®

e-Naročila
e-Pogodbe
e-Seje / e-Sestanki
e-OrgDok
e-Ukrepi
e-Potni nalogi
e-TehDok®
e-Panel
e-Uprava
Javni registri
Sodobno delovno mesto
Potovalni dokumenti
Podpora odločanju
Interoperabilnost
Storitve
Razvoj programske opreme
Sistemske storitve
i-Računi
SimplDox
Tehnologije
Oracle Gold Partner
IBM Silver Partner
Microsoft Certified Partner
O podjetju
O nas
Kje smo
Nagovor
Partnerstva
Zgodovina
Partnerji Zaposleni   Kontakt Prijava na Genis novičnik Politika o varstvu osebnih podatkov Pravno obvestilo Piškotki Blagovne znamke